Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wij willen vrouwen met levenservaring

wilma2.jpg

Wilma Reitsema (43) hr-manager bij Transcom in Groningen. Ze woont samen met Frank (49) en zoon Joep (5) in Eelderwolde.

Mensen helpen

“Na mijn opleiding ben ik als callcentermedewerker begonnen bij de klantenservice van KPN. Daar ontdekte ik hoe leuk het is om mensen te helpen.  Vervolgens bood Transcom mij een baan aan. Voor grote internationale opdrachtgevers verzorgen wij in 29 landen de klantenservice.”

Wij willen juist vrouwen met levenservaring

Levenservaring

“Met collega’s uit Noord-Europa heb ik veel contact. We wisselen ervaringen uit en proberen elkaar te inspireren. Door deze contacten en de initiatieven die we nemen, bouw ik mee aan de fundamenten van Transcom. Ook werk ik nauw samen met Work4Women. Wij zijn behalve naar jonge mensen juistook op zoek naar medewerkers met levenservaring; vrouwen die gestopt zijn met werken om voor de kinderen te zorgen, maar weer aan de slag willen. Zo ontstaat er een mix die perfect aansluit op onze klanten en met de juiste servicehouding:

“Behandel de klant zoals je zelf wilt worden behandeld.”

Topsport

“Klantenservice is topsport. Medewerkers moeten zo goed mogelijk worden gefaciliteerd om deze topsport te kunnen bedrijven. Dat betekent: een goede werksfeer neerzetten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een erkend mbo-3 en -4 diploma te behalen. Ook hebben we een fruitdag – medewerkers krijgen dan gratis fruit – en is er wekelijks een masseur aanwezig. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen lekker in z’n vel zit tijdens het telefoneren. Voor mij zijn dit soort dingen normaal: zorg goed voor je personeel.”

 

Ook op zoek naar werk? Kijk op www.workforwomen.nl wat de mogelijkheden zijn.

Ook interessant