Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Ik baal van mijn werkomstandigheden’

wat-zou-jij-doen-ik-baal-van-mijn-werkomstandigheden.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? de vraag van Marijke (47). Twee weken geleden is ze begonnen met haar nieuwe baan. Nadat ze een aantal afspraken had gemaakt met haar baas, startte haar eerste werkdag. Helaas was toch niet alles zoals ze had verwacht, en vallen de werkomstandigheden erg tegen.

Het begon al met haar nieuwe werkomgeving.

Werkomstandigheden

“Tijdens de sollicitatieprocedure heb ik met mijn nieuwe baas duidelijk gesproken over de indeling van mijn werkweek en over mijn plek in het kantoor. Maar toen ik verscheen op mijn eerste werkdag, bleek ik ineens in een sombere ruimte zonder ramen te moeten zitten. Na twee weken wordt me nu ook gevraagd of ik tóch de woensdag wil werken in plaats van de vrijdag. Het geeft me zo veel stress. Ik wil dit niet. Maar het voelt alsof ik geen kant op kan, maar ook niet door kan met deze werkomstandigheden.”  

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Marijke advies geven over hoe ze in deze situatie het beste kan handelen? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | iStock

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel!

Ook interessant