null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Wat zou jij doen? ‘Ze gebruiken constant hun smartphone’

Deze week in Wat zou jij doen? het verhaal van Joyce (44). Bij haar thuis zit iedereen erg veel op zijn smartphone, en dat vindt ze maar niks.

"Dit is hoe het tegenwoordig is en niemand kan daar echt iets aan veranderen.”

Gebruik van de smartphone

Joyce (44): “Ik word erg ongelukkig van het overmatige smartphonegebruik in ons huis. Onze pubers doen sowieso het liefst álles met oortjes in en hun telefoon voor zich: brood klaarmaken, toiletteren, ontbijten… Maar ook mijn mans gedrag vind ik vervelend. Zijn smartphone ligt pok áltijd met het scherm open naast hem; ook tijdens het eten, als hij er zogenaamd niets mee doet. Accepteren lijkt soms nog de enige optie: dit is hoe het tegenwoordig is en niemand kan daar echt iets aan veranderen.”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Cindy advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Beeld | Getty Images

Redactie MargrietGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden