null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Wat zou jij doen? ‘Wij storen ons aan de hangjongeren in de buurt’

Deze week in Wat zou jij doen? het probleem van Jacky (63). Voor haar huis staat een picknicktafel waar vaak een groep hangjongeren aan zit.

Ze stoort zich enorm aan ze.

Hangjongeren

“Pal voor ons huis staat een picknicktafel waaraan geregeld acht tieners hangen die recht onze woonkamer in kijken. Ze draaien muziek, roken en ze snoepen van alles. De restanten vinden wij na hun vertrek op het gras, terwijl er ook een vuilnisbak staat. Wij storen ons erg aan dit gezelschap. Mijn man is zo ver dat hij het liefst een zaag zet in de picknicktafel. Ik twijfel of ik de jongeren moet aanspreken of de gemeente zal vragen de tafel te verwijderen.”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Jacky advies geven over hoe ze in deze situatie het beste kan handelen? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Eigen dilemma

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | iStock

Marin NoomenGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden