Margriet logo
null Beeld

Wat zou jij doen? ‘We vinden deze verrassing van onze buren niet mooi’

Deze week in Wat zou jij doen? vertelt Ada (50) over haar buren die zonder overleg een nieuwe heg hebben geplant als grensafscheiding. Ze is hier helemáál niet blij mee en weet niet hoe ze het op een goede manier kan oplossen.

Ze wil namelijk geen ruzie met haar buren.

‘Verrassing!’

Ada: "De buren hebben in onze vakantie een nieuwe heg geplant als grensafscheiding. ‘Verrassing!’ zeiden ze bij thuiskomst. ‘Nu hebben jullie er lekker geen werk en rommel van gehad.’ Mijn man en ik zijn er beduusd van. Moeten we de buren vooral dankbaar zijn en dus ook meebetalen aan deze heg of mogen we eerlijk zeggen dat wij veel liever een andere plantensoort hadden uitgekozen – en wat zouden we daar nog mee opschieten nu de heg al staat? We willen zeker geen ruzie.”

Lees ook:

Wat zou jij doen? ‘Ik ben er nog niet aan toe dat mijn zoon uitvliegt’

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Ada advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina of op Instagram reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Lisa Manche

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden