Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Ik twijfel of twee kittens nemen wel een goed idee was’

wat-zou-jij-doen-ik-twijfel-of-twee-kittens-nemen-wel-een-goed-idee-was.jpg

Het leek een leuk idee, twee kittens in huis nemen. Zéker omdat de dochters van Marike (48) dat zo graag wilden. Maar nu de nieuwe huisdieren de hele dag om haar heen zijn, merkt Marike (48) dat het toch wel voor veel stress zorgt.

Heeft ze er wel goed aan gedaan om twee kittens tegelijk te nemen?

‘Ze hangen in de vitrage en krabben over de leren bank’

Marike: “We hebben sinds kort twee kittens omdat onze dochters, van wie de jongste autistisch is, dat heel graag wilden. Ik had alleen niet verwacht dat ik zó nerveus zou worden van de chaos die ze brengen. Ze hangen in mijn vitrage, krabben met hun nageltjes over mijn leren bank, rennen wild rond en hebben geen aandacht voor de ‘huisregels’. Ik twijfel of we er goed aan hebben gedaan om er twee tegelijk te nemen. Samen zijn ze nog stouter en minder geneigd te luisteren.”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Marike advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | Getty Images

M39 Cover HR JPG

Margriet 39 ligt nu in de winkel! Met in dit nummer onder andere: happy ouder worden, blaasontsteking: zo kom je er snel vanaf, een openhartig interview met Ernst Daniël Smid, tips om gelukkig terug naar kantoor te kunnen gaan en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant