null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Wat zou jij doen? ‘Onze vriendschap voelt als een blok aan mijn been’

Deze week in Wat zou jij doen? het dilemma van Hester (44). Ze is al heel lang vriendinnen met een vriendin van haar, maar de laatste tijd twijfelt ze of ze hun vriendschap moet verbreken.

Ze weet niet zo goed of ze het moet beëindigen.

Vriendschap verbreken

“Mijn vriendin en ik ontmoetten elkaar tijdens de introductieweek van onze studie. Van mijn kant moest de ‘liefde’ groeien, wat haar betreft was het meteen dikke mik. Gek genoeg is die disbalans er altijd gebleven: zij vond iets in mij wat ik eigenlijk nooit écht terugvond in haar. Op dit moment voelt ons contact zelfs als een blok aan mijn been. Ik wil niet meer, wil me op andere mensen en dingen focussen. Maar ja, de vriendschap verbreken is ook zo wat.”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Hester advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Eigen dilemma

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Marin NoomenGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden