Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen: ‘Ik heb oprecht moeite met mijn schoonzoon’

wat-zou-jij-doen-ik-heb-oprecht-moeite-met-mijn-schoonzoon.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? het probleem van Hetty (61). Haar dochter is op haar dertigste verliefd geworden, Hartstikke leuk natuurlijk, maar haar vriend is een man die Hetty nóóit bij haar dochter zou hebben bedacht. Niet de ideale schoonzoon, vindt Hetty.

“Hij is lomp, wat grof in de mond en hij is erg druk in zijn hoofd.”

Schoonzoon is niet vriendelijk of liefdevol

Hetty: “Natuurlijk hoef ik hier niets van te vinden, want het is háár keuze, maar ik moet zijn gedrag wel geregeld aanzien én aanhoren. En ik heb daar oprecht moeite mee. Ik vind mijn schoonzoon niet vriendelijk tegen mijn man en mij, en ik vind hem niet liefdevol tegenover mijn dochter. Vooral dat laatste knaagt.”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Hetty advies geven over wat zij kan doen in deze situatie? Dan kun je via onze Facebookpagina of op Instagram reageren op dit probleem.

Zelf een dilemma?

Wil jij net als Hetty jouw eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk met je gegevens omgegaan door de redactie van Margriet.

Beeld | Getty Images

Ook interessant