Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Door de crisis is mijn zoon in een gat gevallen’

close-up-of-a-businesswoman-suffering-from-a-headache-in-an-office.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? het dilemma van Melanie (48). Door de coronacrisis is haar zestienjarige zoon in een gat gevallen. Hij oogt nu een stuk somberder en ziet nauwelijks leeftijdsgenoten meer.

“Ik vind hem somber ogen en maak me zorgen, maar hij wil geen hulp”

‘Mijn zoon oogt zo somber’

“Mijn zoon van zestien is door de coronacrisis nogal in een gat gevallen. Hij is van de middelbare school naar het mbo gegaan, maar door lesuitval, digitaal onderwijs en doordat stages niet doorgingen, liep zijn jaar totaal anders dan verwacht. Hij hangt nog steeds veel thuis, heeft dan niets te doen en leeftijdsgenoten ziet hij nauwelijks, ook omdat hij sowieso niet een enorm sociaal dier is. Ik vind hem somber ogen en maak me zorgen, maar hij wil geen hulp.”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen?  haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Sharon advies geven over hoe ze in deze situatie het beste kan handelen? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | Getty Images

Ook interessant