null Beeld Getty Images/Tetra images RF
Beeld Getty Images/Tetra images RF

Wat zou jij doen? ‘Mijn vriend is verliefd op een man, maar óók op mij’

Deze week in Wat zou jij doen? het verhaal van Julia (54). Haar vriend heeft haar recentelijk verteld dat hij biseksueel is. Hij zou het liefst zijn relatie met haar behouden, maar óók een daten met de man waarop hij verliefd is geworden.

"Hij zou het liefst met ons ieder apart een relatie hebben, maar ik weet niet of ik dat kan"

Verliefd op een man

“Na vier jaar samen heeft mijn vriend Jak me verteld dat hij biseksueel is. Hij kwam hier nu mee, omdat hij verliefd is geworden op een man. En hij is ook nog altijd erg gek op mij. Hij zou het liefst met ons ieder apart een relatie hebben. Met mij dus, maar óók een relatie met die man.

Ik weet niet of ik dat kan. Het voelt wel anders, moet ik zeggen, dan wanneer het om een vrouw was gegaan – dan had ik resoluut nee gezegd. Maar eigenlijk ís het niet anders, toch? Wij zijn allebei behoorlijk in de war.”

Lees ook:

Relatietherapie: ‘Mijn man is verliefd geworden op een andere man’

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Jennifer advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina of op Instagram reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk met je gegevens omgegaan door de redactie van Margriet.

Beeld | Getty Images

Redactie MargrietGetty Images/Tetra images RF

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden