null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Wat zou jij doen? ‘Mijn man heeft ineens zeeën van tijd nodig’

Deze week in Wat zou jij doen? het verhaal van Jocye (66). Haar man stelt zich weinig op als een opa. "Zo anders dan ik had verwacht. Een tegenvaller!"

"Mijn man heeft ineens zeeën van tijd voor zichzelf nodig en heeft geen geduld meer voor dat jonge grut."

Een tegenvaller

“Mijn man en ik zijn al jaren opa en oma. We hebben kleuters en tieners onder onze kleinkinderen en dat vind ik dus ontzéttend leuk. Alleen, wat jammer dat mijn man zich zo weinig opstelt als een opa. Zo anders dan ik had verwacht. Ik zag ons al samen met de kinderen de eendjes voeren, gezellig moestuinieren of een strandwandeling maken, maar mijn man heeft ineens zeeën van tijd voor zichzelf nodig en heeft geen geduld meer voor dat jonge grut. Een tegenvaller!”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Sharon advies geven over hoe ze in deze situatie het beste kan handelen? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | Getty Images

Lichelle RoozeboomGetty Images
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden