null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Wat zou jij doen? ‘Mijn dochter wil niet meer bij haar vader slapen’

Deze week in Wat zou jij doen? het dilemma van Lisette (45). Al jarenlang heeft ze een goed geregelde co-ouderschap met haar ex. Toch wil haar vijftienjarige dochter dit graag aanpassen en niet meer bij haar vader slapen.

Dochter wil niet bij vader slapen

“Mijn ex en ik hebben al jaren een prima omgangsregeling, maar nu ineens wil onze vijftienjarige dochter niet meer bij haar vader overnachten. Dat ligt niet aan hun band; ze vindt slapen in twee verschillende huizen gewoon niet praktisch meer, zegt ze. En als ze dan moet kiezen, voelt ze zich net iets meer thuis in mijn woonplaats. Ze zou haar vader hierdoor een stuk minder zien. Hij vindt dat erg vervelend. En ik weet niet zo goed hoe ik hierop moet reageren.”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Lisette advies geven over hoe ze in deze situatie het beste kan handelen? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!

Help jij ons winnen? Stem dan snel!

Beeld | iStock

Marin NoomenGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden