Margriet logo
null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Wat zou jij doen? ‘Mijn buren houden zich niet aan coronaregels’

Deze week in Wat zou jij doen? het dilemma van Joke (62). Haar oudere buren leefden eerst volgens de coronaregels, maar nu niet meer.

Het stoort haar omdat zij wel haar best blijft doen om de regels na te leven.

Coronaregels

“Mijn buren zijn lieve zeventigers. Ze hebben in het begin van corona streng de regels nageleefd, maar hebben nu besloten dat ze vast zieker worden van het gebrek aan menselijk contact dan aan corona. Hun kinderen begrijpen dat en komen dus lekker langs, vaak en sámen. Het stoort mij enorm. Ik voel ook de verdrietige kant van al die regels, maar doe wel mijn stinkende best om het virus uit de wereld te krijgen. Misschien moet ik het mijn buren nog eens uitleggen.”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Joke advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Beeld | Getty Images

Marin NoomenGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden