Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Ik zie mijn man volledig verpieteren’

wat-zou-jij-doen-ik-zie-mijn-man-volledig-verpieteren.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? vertelt Marriëtte (75) over de zorgen die heeft om haar man. Nadat zij samen van een kleine boerderij naar een appartement zijn verhuisd, is haar man in een dip geraakt en weet ze niet hoe ze hem kan helpen.

Hoe zorgt ze ervoor dat haar man zich weer beter gaat voelen?

‘Het pakt niet goed uit’

Marriëtte (75): “Mijn man en ik hebben altijd op een kleine boerderij gewoond, met veel ruimte om ons heen, kleine dieren en een mooie tuin. Maar omdat we ouder werden en op de boerderij altijd ‘werk’ hadden, zijn we twee jaar geleden verhuisd naar een appartement. Dan zouden we eens tijd overhouden voor andere dingen, zoals reizen, zei mijn man. Maar het pakt niet goed uit, ben ik bang. Ik zie hem volledig verpieteren en ik weet niet meer hoe ik hem uit zijn dip kan trekken.”

Lees ook:
Wat zou jij doen? ‘Ik weet niet meer hoe ik haar kan helpen’

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar probleem voor aan andere lezeressen. Wil jij Marriëtte advies geven over wat zij kan doen in deze situatie? Dan kun je via onze Facebookpagina of op Instagram reageren op dit probleem. Liever reageren via mail? Dan kan via praatmee@margriet.nl.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk met je gegevens omgegaan door de redactie van Margriet.

Beeld | Getty Images

Ook interessant