null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Wat zou jij doen? ‘Ik word opgeslokt door mijn gezin’

Deze week in Wat zou jij doen? het dilemma van Lindy (45). Ze zit momenteel met drie tieners thuis en heeft soms het gevoel dat ze wordt opgeslokt door haar gezin. Alle taken en handelingen die er als moeder bij komen kijken zijn namelijk niet niks.

"Door corona zijn ze bovendien veel onverwachts thuis."

Opgeslokt door gezin

“Meer dan met jonge kinderen heb ik met drie tieners het gevoel dat ik word opgeslokt door mijn gezin. Wassen, strijken, halen, brengen, de leeggeroofde kasten weer vullen, meedenken over diverse dilemma’s en alsmaar meeveren met humeurtjes: het houdt mij bezig tussen de bedrijven – zoals mijn werk – door. Door corona zijn ze bovendien veel onverwachts thuis, waardoor ik nergens van op aan kan. Ik vraag me soms af hoe ik zonder gek te worden door deze fase kom.”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Lindy advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | Getty Images

Redactie MargrietGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden