Margriet logo
null Beeld Getty Images/Maskot
Beeld Getty Images/Maskot

Wat zou jij doen? ‘Ik weet niet meer hoe ik haar kan helpen’

In Wat zou jij doen vraagt Lucinda (50) zich af hoe ze haar dochter kan helpen, nu ze steeds weer opnieuw in moeilijke situaties komt. "Net nu ze wat steviger in haar schoenen dacht te staan, merkt ze dat zelfs op haar vervolgopleiding medestudenten haar buitensluiten."

"Het doet me veel pijn."

'Steeds wéér de pineut'

“Hoe kan het toch dat sommigen steeds wéér de pineut zijn? Mijn dochter is een leuke, maar onzekere meid. Onzeker was ze al voordat ze werd gepest op de lagere school; misschien was dat reden om haar eruit te pikken. Op de middelbare school gebeurde hetzelfde. En net nu ze wat steviger in haar schoenen dacht te staan, merkt ze dat zelfs op haar vervolgopleiding medestudenten haar buitensluiten. Het doet me veel pijn. En ik weet niet meer hoe ik haar kan helpen.” Wat zou jij doen?

Lees ook:

Wat zou jij doen? ‘Waarom zou ik mijn zelfstandigheid opgeven voor hem?’

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Lucinda advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina of op Instagram reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | Getty Images

Lisa MancheGetty Images/Maskot

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden