null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Wat zou jij doen? ‘Ik mis de oude versie van mijn man nog elke dag’

Deze week in Wat zou jij doen? een hartekreet van Wendy (64). Nadat haar man Rick aangereden is door een dronken automobilist, is hij nooit meer de oude geworden. En het accepteren van die veranderingen en het missen van de 'oude versie' van haar partner, kost haar nog elke dag veel moeite..

Wat kan ze het beste doen met die gevoelens?

'Ik mis de oude versie van Rick'

“Mijn man Rick is twee jaar geleden aangereden door een dronken automobilist, waardoor hij hersenletsel opliep en trekt met zijn linkerbeen. Hij doet nu aangepast buitenwerk, zodat hij onder de mensen is en zich nuttig voelt. Ik bewonder zijn veerkracht enorm, juist omdat het míj zo veel moeite kost alle veranderingen te accepteren. Boosheid, verdriet en teleurstelling wisselen elkaar af. En ik mis de oude Rick, met wie ik al dit soort gevoelens altijd kon delen.”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar probleem voor aan andere lezeressen. Wil jij Wendy advies geven over wat zij kan doen in deze situatie? Dan kun je via onze Facebookpagina of op Instagram reageren op dit probleem. Liever reageren via mail? Dan kan via praatmee@margriet.nl.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk met je gegevens omgegaan door de redactie van Margriet.

Beeld | Getty Images

Ilse van RoekelGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden