Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Ik kwam onverwachts een pestkop van vroeger tegen’

wat-zou-jij-doen-ik-kwam-onverwachts-een-pestkop-van-vroeger-tegen.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? het verhaal van Inge (45). Ze was laatst op de tennisbaan en kwam daar een pestkop van vroeger tegen die haar het leven goed zuur gemaakt heeft.

“Ik heb getennist met die pestkop van vroeger, maar sindsdien voel ik zo’n boosheid.”    

Pestkop van vroeger

“Onlangs schrok ik op de tennisbaan op van een stem uit mijn jeugd. Het was de stem van oud-klasgenoot M., die mij jaren het leven zuur maakte door te duwen, schoppen en schelden bij elke kans die hij kreeg. Even stond ik sprakeloos, daarna was er complete verwarring. We waren gekoppeld, maar ik wilde echt níét met hem tennissen. Of was dat kinderachtig van mij en moest ik het verleden laten rusten? We hebben getennist, maar sindsdien voel ik zo’n boosheid.”    

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen?  haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Inge advies geven over hoe ze in deze situatie het beste kan handelen? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | Getty Images

Ook interessant