null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Wat zou jij doen? ‘Ik ben het zat om het zo druk te hebben’

Deze week in Wat zou jij doen? een hartekreet van Mirthe (45). Na de eerste lockdown is haar agenda - tot grote ergenis van Mirthe zelf - weer helemaal vol gelopen. Ze is het helemaal zat om het zo druk te hebben.

Wat kan ze doen om beter te worden in nee zeggen?

Druk, druk, druk

Mirthe (45): “Ik ben het zo zat om het alsmaar druk te hebben. Tijdens de eerste lockdown leek het beter te gaan, maar daarna is mijn agenda langzaam maar zeker weer dichtgeslibd. ‘Waarom plan je het niet gewoon wat rustiger voor jezelf?’ vragen mijn moeder en twee vriendinnen. Alsof dat zo makkelijk is! Ik ben waarschijnlijk een vreselijke timemanager en ook nog eens slecht in nee zeggen. En dan hélp ik ook nog graag en ik vind veel leuk. Tot ik straks een burn-out heb…”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar probleem voor aan andere lezeressen. Wil jij Mirthe advies geven over wat zij kan doen in deze situatie? Dan kun je via onze Facebookpagina of op Instagram reageren op dit probleem.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk met je gegevens omgegaan door de redactie van Margriet.

Beeld | Getty Images

Willem van KasterenGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden