Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Moet ik feestjes vermijden of accepteren dat ik ziek kan worden?’

wat-zou-jij-doen-feestjes-vermijden-of-het-risico-op-corona-accepteren.jpg

‘Corona is nog lang niet klaar met ons’, denkt Louise (52). In Wat zou jij doen? vraagt ze zich daarom deze week af hoe ze de komende tijd om moet gaan met feestjes en verjaardagen.

Moet ze accepteren dat ziek worden door corona een risico is, of kan ze verjaardagen en feestjes beter nog even vermijden?

‘Ik zit niet te wachten op corona’

Louise: “Om mij heen gaan mensen weer gretig verjaardagen vieren en feestjes geven. En hierbij kun je echt geen anderhalve meter waarborgen. Hoewel ik ­volledig ben gevaccineerd, zit ik er toch niet op te wachten om corona te krijgen en/of corona door te geven aan de zwakkere mensen om mij heen. Ik vraag mij af wat ik moet doen. Verjaardagen en feestjes blijven vermijden of het risico van ziek ­worden voor lief nemen?”

Lees ook:
Wat zou jij doen? ‘Ik twijfel of twee kittens nemen wel een goed idee was’

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Louise advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina of op Instagram reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | Getty Images

Ook interessant