Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Mijn dochter wil bij haar vader gaan wonen’

wat-zou-jij-doen-mijn-dochter-wil-bij-haar-vader-gaan-wonen.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? het verhaal van Alma (48). Sinds haar scheiding woont haar dochter bij haar, en in het weekend gaat ze naar haar vader. Haar dochter wil nu bij haar vader gaan wonen, maar Alma ziet dat niet zitten.

Alma (48): “Sinds de scheiding woont onze dochter bij mij en in de weekenden kán ze naar haar vader, maar zelf vindt zij nu dat dat anders moet. Ze wil bij haar vader wonen, omdat zij en ik de laatste tijd geregeld in de clinch liggen. Ik vind dat onzin: confrontaties passen bij haar veertien jaar en het is wel érg makkelijk om gewoon maar weg te gaan. Of moet ik het anders zien? Is het een voordeel van de scheiding dat we nu, met twee adressen, deze ‘switch’ kúnnen maken?”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Alma advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Beeld | Getty Images

Ook interessant