null Beeld

Voorwoord Leontine: over Margriet Winter Fair 2017

Leontine van den Bos is hoofdredacteur van Margriet. Elke week lees je wat ze meemaakt in haar voorwoord. Deze week vertelt ze over het jaarlijkse winterfeest Margriet Winter Fair.

Op naar Brabant!

"We pakken uit met toeters en bellen. En met een enorme fanfareband. Vrijdag 17 november, dan mag ik samen met de nieuwe burgemeester van Den Bosch, Jack Mikkers (alleen de náám is al leuk voor een burgemeester) Margriet Winter Fair 2017 openen. Na zestien jaar hebben we gekozen voor een nieuwe locatie: de Brabanthallen. Met fantastische nieuwe mogelijkheden om er een nóg mooier winterfeest van te maken - en natuurlijk leuk voor onze fans uit het zuiden van het land (maar echt mensen, vanaf Utrecht is het slechts 27 minuten langer met de trein!).

Zodra de beslissing werd genomen, heeft het Margriet Winter Fair-team de spreekwoordelijke Brabantse gastvrijheid ervaren. Hartverwarmende vergaderingen met Bossche bollen erbij. Margriet Winter Fair 2017 is meer dan welkom en maakt zich klaar voor de mooiste editie ooit.

Kom je straks met de trein? Dan kan het zijn dat je al op het station welkom wordt geheten. Zo zijn ze in Noord-Brabant.

De feestdagen beginnen dit jaar op 17 november. In de Brabanthallen. Hoop jullie daar te mogen begroeten!" - Leontine

Je kunt Leontine volgen op Twitter en Instagram.

De feestdagen beginnen al in november! Kom jij ook tussen 17 en 23 november naar Margriet Winter Fair in de Brabanthallen? Bestel nu je kaarten.

Fotografie | Marloes Bosch

Styling | Inge Holkenborg

Visagie | Carmen Zomers

Deze column is afkomstig uit Margriet 2017-47. Je kunt deze editie nabestellen via Magazine.nl.

null Beeld

Lees ook

Bekijk ook

Dt moet je doen als je een verloren telefoon vindt!

Artikelen van Margriet.nl gratis ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden