Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Mijn vrouw en broer vermijden elkaar al maanden’

portrait-of-businesswoman-looking-over-architecture-blueprints-in-office.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? het dilemma van Linette (45). Haar vrouw en haar broer hebben een tijdje terug een akkefietje gehad. Nu vermijden ze elkaar al maanden. Ze wil graag het jaar fris starten, maar weet niet zo goed hoe.

Niet makkelijk

“Mijn vrouw heeft een akkefietje gehad met mijn broer en nu vermijden ze elkaar al maanden. In verband met corona en de afstand die we toch al moeten houden nu denken ze misschien dat het mij niet opvalt, maar ik voel aan alles dat het niet makkelijk wordt deze twee weer bij elkaar te brengen. Ze zijn allebei zo koppig, als ik iets zou forceren werkt dat waarschijnlijk alleen maar averechts. Jammer. Ik wilde zó graag het nieuwe jaar fris starten samen.” 

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Linette advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Eigen dilemma

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Beeld | Getty Images

Ook interessant