Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Volgens mij is hij verliefd op de buurvrouw’

wat-zou-jij-doen-volgens-mij-is-hij-verliefd-op-de-buurvrouw.jpg

Deze week in Wat zou jij doen het verhaal van Dorien (51). “We hebben een nieuwe buurvrouw. Een leuk mens van onze leeftijd en ze lijkt goed in haar vel te zitten. Sprankelende uitstraling, positieve levensinstelling en oog voor anderen, want ze is werkzaam in de zorg.” Heel gezellig, maar haar man lijkt haar net iets té leuk te vinden.

“Ik snap wel dat mijn man vrolijk van haar wordt. Hij veert enthousiast op als ze door de tuin loopt en ik heb hem in tijden niet zo behulpzaam gezien, omdat ‘ze tenslotte een vrouw alleen is’ en wel wat hulp kan gebruiken. Ik denk dat hij verliefd is op de nieuwe buurvrouw.”  

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek ‘Wat zou jij doen?’ (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Dorien advies geven over haar man die mogelijk verliefd is op de buurvrouw, dan kun je via onze Facebookpagina reageren op haar dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Beeld | iStock

Ook interessant