Willeke Alberti met dochter Beeld Story
Beeld Story

Treurig nieuws; de dochter van Willeke Alberti is ernstig ziek

Drama in de familie van Willeke Alberti. In april dit jaar krijgt Daniëlle van ’t Schip (54), de dochter van de bekende Nederlandse zangeres en actrice, te horen dat ze ernstig ziek is. Er zijn namelijk twee kwaadaardige tumoren bij Daniëlle geconstateerd, vertelt ze tegen Story.

Niet hoopvol

Daniëlle zit nu midden in een pittig behandelingsproces in zowel de reguliere als alternatieve geneeskunde. Ook al ziet de prognose er niet hoopvol uit, blijft ze moed houden. Daniëlle, die spiritueel is aangelegd, zegt de negatieve toestand te hebben omgekeerd naar het vertrouwen in het leven. “Ik onderga het, zonder dat ik de slachtofferrol wil aannemen”, zegt ze in een interview tegen Telegraaf. In haar nieuwe boek ‘In het licht van de liefde’ vertelt ze meer over haar kankerdiagnose en hoe ze daarmee omgaat. In een mooi addendum in haar boek omschrijft Daniëlle: “Ik weet niet hoe mijn verhaal gaat eindigen, maar een nieuw hoofdstuk is begonnen.”

Lees ook:

Willeke Alberti treedt vrijdag voor het laatst op voor groot publiek

Contact

Daniëlle woont al jarenlang met haar man John in Australië die daar trainer is van de voetbalclub Melbourne City. De afgelopen jaren heeft Willeke haar dochter ook niet in de buurt gehad, maar zien en spreken ze elkaar voornamelijk via Skype.

Bron | Libelle, Telegraaf

Roos ParlevlietStory

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden