Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Zo zag Tooske Ragas er vroeger uit

n7crvuu6r7ai_selected_wide_1200.jpg

Deze week straalt Tooske Ragas (47) op de cover van Margriet 45. In dit nummer vertelt ze over haar stijl, die ze omschrijft als “redelijk klassiek met een randje seks”, maar hoe was dat in de afgelopen decennia? Wij laten zien hoe Tooske er vroeger uitzag:

Tooske Ragas – toen nog Breugem – werd op 3 juni 1974 geboren in Zwolle. Na haar studie Engelse Taal- en Letterkunde in Utrecht wordt ze bij het grote publiek bekend als videojockey bij TMF; in de jaren daarna presenteert ze nog veel andere programma’s. We kennen haar dus al jaren, maar hoe zag Tooske Ragas er vroeger ookal weer uit?

Tooske als baby

Op Instagram deelde ze deze zoete foto van haar als baby bij haar moeder op de arm.

De TMF-tijd

Ze begon haar tv-carrière in 1998 als videojockey bij TMF, dat destijds een enorm populaire televisiezender was. Deze foto is gemaakt in 2000 – Tooske was op dat moment 26 jaar oud – in de tijd dat ze bij de muziekzender werkte.

Idols

In 2002 startte een grote nieuwe presentatieklus voor Tooske: ze mocht samen met Reinout Oerlemans de eerste twee seizoenen van het enorm populaire programma Idols presenteren. In het eerste jaar stonden Jamai Loman en Jim Bakkum in de finale; Jamai mocht zich uiteindelijk de winnaar van dit eerste seizoen winnen. Een grappig feitje: Margriet-hoofdredacteur Helene van Santen – toen nog stagiaire – interviewde Tooske Ragas tijdens een persevent voor Idols.

‘Tijden veranderen’

Zelf houdt Tooske Ragas er ook wel van om terug te kijken op foto’s van vroeger, zien we op Instagram in 2018. “Tijden veranderen, net als de mode en… kapsels”, schrijft ze bij onderstaande foto op Instagram. De afgelopen jaren heeft ze veel verschillende kapsels uitgeprobeerd, van lang tot kort, een kleurtje of toch maar niet en krullen of stijl haar.

Tooske in 2021

Tegenwoordig is Tooske Ragas op televisie onder andere te zien als presentatrice van Shownieuws en K2 Zoekt K3 op SBS6. Tooske is getrouwd met Bastiaan Ragas. Samen hebben ze vier kinderen, Leentje, Fien, Catoo en Sem (Bas’ zoon uit een eerdere relatie). En zo ziet Tooske er anno 2021 uit. In een interview met Margriet vertelt ze over de stijl die bij haar past. “Bij het kopen van kleren ga ik op zoek naar een spannend detail. Dat kan een dieper decolleté zijn, een brede riem die laat zien dat ik überhaupt een taille heb of schoenen met flinke hakken.”

Lees ook:
Tooske: ‘Leren leggings vind ik heel ingewikkeld’

Beeld | ANP, ANP/Kippa, Dana van Leeuwen voor Margriet

Ook interessant