Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Mijn man belt soms een sekslijn’

wat-zou-jij-doen-mijn-man-belt-soms-een-sekslijn.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? de vraag van Inge (54). Haar man heeft véél vaker zin in seks dan zij. Omdat haar libido een stuk lager is dan dat van hem, was dit lange tijd vaak onderwerp van gesprek tussen de twee. Tot een tijdje terug..

Haar man blijkt een oplossing gevonden te hebben om zijn behoeften te voldoen.

Sekslijn

“Er is iets veranderd en inmiddels weet ik waarom. Om zijn lustgevoelens te stillen belt hij soms een sekslijn en bezoekt hij weleens bepaalde websites. En nu denk ik: wat vind ik hiervan en wat moet ik hiermee? Misschien is het dé oplossing. Ik heb er eigenlijk geen last van.”   

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Inge advies geven over hoe ze in deze situatie het beste kan handelen? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Beeld | iStock

Margriet Extra Liefde & Relaties staat vol prachtige, ontroerende en herkenbare verhalen. Maar ook: tips voor betere seks (voor iedere leeftijd), een quiz om je liefdeskennis te testen én antwoord op de vraag: nieuwe vrienden maken, hoe doe je dat? Nu in de winkel of online te bestellen via deze link.

Ook interessant