Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Ik stoor me aan de levensstijl van mijn man’

wat-zou-jij-doen-ik-stoor-me-aan-de-levensstijl-van-mijn-man.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? het dilemma van Inge (51). Nu ze ouder wordt, let Inge steeds meer op haar gezondheid. Ze gaat wandelen en eet gezond. Haar man heeft deze behoefte totaal niet.

“Ik vind het hem zelfs steeds onaantrekkelijker maken.”

Klodders mayonaise

“Naarmate ik ouder word, vind ik het steeds belangrijker om goed voor mezelf te zorgen. Met name door voldoende te slapen en gezond te eten. Het stoort me daarbij steeds méér dat mijn man dat totaal níét doet. Hij rookt nog steeds, gaat te laat naar bed, ontbijt niet, trekt zijn neus op voor fruit en gooit overal klodders curry en mayonaise op. Ik vind dat vreselijk. Ik vind het hem zelfs steeds onaantrekkelijker maken, maar hij neemt me daarin echt niet serieus.”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Inge advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Beeld | Getty Images

Ook interessant