Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Noraly Beyer over haar relatie met Joost Prinsen: ‘Ik geniet meer van de verliefdheid dan vroeger’

noraly-beyer-over-haar-relatie-met-joost-prinsen-ik-geniet-meer-van-de-verliefdheid-dan-vroeger.jpg

2021 was een mooi jaar voor voormalig nieuwslezeres Noraly Beyer (75): ze kreeg een relatie met Joost Prinsen en beleeft naar eigen zeggen een prachtige tijd met hem. In de Volkskrant vertelt Beyer welke nieuwe inzichten ze het afgelopen jaar heeft gekregen.

“Ik had niet verwacht dat ik open kon staan voor een nieuwe liefde in mijn leven.”

Dankbaarder

Beyer kwam er afgelopen jaar achter je anders in de liefde gaat staan wanneer je ouder bent. Qua intensiviteit te vergelijken met hoe verliefdheid voelde in haar jongere jaren, met daarbovenop nog een hoop extra ervaring. “Je draagt een heel leven met je mee als bagage, daardoor sta ik dankbaarder in het leven dan toen ik 15 was. Ik had – en heb – een blij en gelukkig leven”, vertelt ze. “Ik kan nu meer van de verliefdheid genieten dan vroeger, voor zover ik het me kan herinneren.”

Een groot cliché

Dat Beyer Joost is tegengekomen ervaart ze als een geschenk. Ze vertelt: “Het is een heel groot cliché: je hebt een taart, en daar wordt een kers opgelegd. Het geeft extra zin aan het leven, extra diepte, vermengd met grote dankbaarheid dat ik het kan, mag, krijg en heb. Ik had niet verwacht dat ik open kon staan voor een nieuwe liefde in mijn leven.”

Lees ook:
Nooit te oud voor liefde: Noraly Beyer vertelt over haar relatie met Joost Prinsen

Een voorbeeld

Ze is niet alleen zelf heel gelukkig in de liefde, maar krijgt ook veel leuke reacties van anderen. Voor hen is Beyer een voorbeeld om opnieuw in de liefde te gaan geloven. “Van de week sprak ik een jonge meid – nou ja, jonge meid, het zou mijn dochter kunnen zijn, ze heeft ook al een heel leven achter de rug: man, kinderen, man weg, kinderen groot. Ze pakte me beet en zei: ‘Weet je, je geeft mij hoop.’ Dat vond ik zo schattig. Het ontroert mij dat mensen goeie zin krijgen van ons verhaal. Daar word ik nederig van”, vertelt ze.

Al die lieve aandacht vindt Beyer heel lief, maar, zegt ze: “Het mag nu natuurlijk niet meer uitgaan, haha.”

Bron | De Volkskrant
Beeld | BrunoPress/Arjo Frank

Ook interessant