Margriet logo
null Beeld

Nog nooit verteld: ‘Met een dating-app zocht ik alle grenzen op’

Ondanks twee eerdere relaties voelde Rianne (35) zich seksueel erg onervaren. Dankzij Tinder veranderde dat. Ze deelde het bed met negentien mannen.  

“Drie maanden geleden heb ik me afgemeld bij Tinder. Ik heb via deze datingapp een man gevonden op wie ik stapelverliefd ben geworden. Eigenlijk was dat niet de bedoeling, ik maakte er puur voor de lol gebruik van. Maar echte liefde houd je niet tegen, en natuurlijk is dit ook waar ik in wezen naar verlang: een fijne relatie, met toekomstperspectief en hopelijk kinderen. Toch kreeg ik een steekje in mijn hart toen ik mijn account afsloot. Ik heb genoten van mijn tijd op Tinder, had deze niet willen missen. Noem het een late puberteit. Ik had het nodig.

Want toen ik nog écht puber was, bleef ik meteen hangen aan mijn eerste vriendje. Rob zat bij mij in de klas. Na verholen blikken volgden voorzichtige kusjes en ik beleefde met hem mijn eerste keer. Ook hij was onervaren en samen ontdekten we hoe fijn seks kon zijn. Toen we gingen samenwonen, achttien was ik, deden we het nog hooguit eens per week. Eigenlijk pasten we niet bij elkaar, maar daar kwamen we pas jaren later achter. Onze relatie was te veilig om op te geven. Totdat Rob verliefd werd op een ander, toen was er geen redden meer aan. Eindelijk kwam ik op eigen benen te staan. Maar amper twee maanden later bond ik me alweer. Ik werd verliefd en voor ik het wist, woonde ik weer samen. Met mijn tweede geliefde heb ik een mooie relatie gehad, al heeft het op seksueel gebied nooit veel voorgesteld.

Heerlijk zoenen

“Ruim een jaar geleden maakte ik mijn aseksuele relatie uit. En ik besloot me voorlopig niet te binden. Wél schreef ik me in op Tinder. Daar hoopte ik op spannende ervaringen. Ik wilde eindelijk de fantasieën die ik al heel lang in stilte had, laten uitkomen. Dat kon ik beter doen via een dating-app, leek me, dan met een mannenjacht in de paar uitgaansgelegenheden in mijn woonplaats. Ik was bang een ‘naam’ te krijgen, iets wat ik mij met mijn functie zeker niet kan permitteren. Mijn eerste afspraakje vond ik behoorlijk eng. Ik had al een tijdje gechat met die man en toen ik naar hem toe reed, was het duidelijk wat er zou gebeuren. Seks bij een eerste ontmoeting was voor mij al heel kinky en mijn handen trilden toen ik bij hem aanbelde. Maar het ging allemaal vanzelf. Zijn zoenen smaakten zo heerlijk, na al die jaren met mijn tweede vriend die mij seksueel afhield, dat ik als was in zijn handen was. In acht maanden heb ik met negentien mannen het bed gedeeld. Dat weet niemand, ook mijn beste vriendinnen niet.

Sensueel en sexy

“In het begin liet ik mij veelal leiden door mannen. Toen ik wat meer zelfvertrouwen had, begon ik bewust mijn eigen fantasieën na te jagen. Zo wilde ik graag een keer een trio doen met twee mannen. Dat wist een date voor mij te regelen; ik had wel eerst met hem afgesproken, zodat ik hem al kende. Met een ander heb ik in de natuur gevreeën. En in de auto, op parkeerplaatsen. Ik merkte dat het verleidelijk was om telkens nieuwe grenzen op te zoeken en wilde niet doorslaan. Bovendien hoeft het niet zo gek. Want ik heb nog het meest genoten van alle verschillende lichamen. En het effect dat ik op mijn minnaars had. Mijn zelfvertrouwen als vrouw is enorm gegroeid. Ik voel me sensueel en sexy! En toen kreeg ik contact met Martijn, mijn huidige vriend.

Het klinkt als een cliché, maar het is waar: met hem voelde het anders.

Het hele verhaal lezen? Margriet 5 ligt nu in de winkel!

null Beeld
Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden