Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Nog nooit verteld: ‘Ik vind het vreselijk dat mijn vrouw zo is afgevallen’

nog_nooit_verteld.gif

Daan(43)  is altijd dol geweest op het volle lichaam van zijn vrouw Veronique. Sinds ze ruim veertig kilo is afgevallen vindt hij haar zó onaantrekkelijk dat hij liever porno kijkt dan haar gezelschap opzoekt in bed.

“Veronique is zo blij met haar nieuwe figuur dat ze zich zelfs bij een tijdschrift heeft opgegeven om haar verhaal te doen. Met voor- en nafoto’s. Ze keek stralend toen ze het me vertelde. Ik kon niet anders dan zeggen hoezeer ik hoopte dat ze zou worden uitgenodigd en benadrukken dat dit ongetwijfeld het geval zal zijn. Ze heeft toch een topprestatie geleverd? Toen ik dat zei stond ze op en knuffelde ze me. Ik voelde de botten op haar rug en moest hevig slikken. Voor de zoveelste keer. Want wat ik denk, voel en uit de grond van mijn hart meen wordt niet op prijs gesteld, heb ik ontdekt. Het is een taboe, bij iedereen. Maar ík vond mijn vrouw veel mooier toen ze nog flink overgewicht had. Ik mis haar vertrouwde lichaam ontzettend. Ik kan er maar niet aan wennen dat ik tegenwoordig ’s avonds tegen een gratenpakhuis aan moet kruipen. Wanneer ik vroeger mijn armen om Veronique heen sloeg, mijn gezicht tegen haar mollige rug duwde, dan voelde ik mij wegzweven. Het waren intense geluksmomenten. Die zijn nu weg, als het aan haar ligt voorgoed.”

Betoverende rondingen

“Veronique is altijd mollig geweest. Of ik daarom op haar viel, durf ik niet te zeggen. Ik was een verlegen puber, die weinig aandacht van meisjes kreeg. Dat Veronique mij wel zag staan, vond ik sowieso geweldig. We zoenden voor het eerst op een klassenavond, zestien jaar waren we. We schuifelden verlegen in het halfdonker. Ik herinner me dat moment nog zo goed. Haar zachte tong was betoverend, en de rondingen van haar lichaam niet minder. Wat begon als een voorzichtige verkering groeide uit tot een serieuze relatie. Op ons twintigste zijn we gaan samenwonen. Behoefte aan andere meisjes heb ik nooit gehad; Veronique was het voor mij. Na de geboorte van onze oudste bleven er wat zwangerschapskilo’s plakken. Veronique baalde daarvan; ik vond het heerlijk. Dat zei ik haar ook vaak, dat ik haar alleen maar mooier vond. Sinds ze onze dochter had gedragen betekende haar lichaam nog meer voor mij. Het was niet alleen een bron van lust maar ook een heilige tempel. Dat klikt misschien soft maar zo ervoer ik het. Zolang ze maar gezond was, moest ze trots op haar lichaam zijn. Waarom willen al die vrouwen toch zo nodig slank zijn? Geloof me: de meeste mannen willen veel liever iets hebben om vast te pakken.

Het volledige verhaal van Daan lezen?
Margriet 37 is vanaf vrijdag 4 september verkrijgbaar in de winkel of bestel online via Tijdschrift365.nl.

Ook interessant