Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Ik schaam me om bij de horeca aan te kloppen. Ze hebben al zo veel verlies geleden’

close-up-of-a-businesswoman-suffering-from-a-headache-in-an-office.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? het dilemma van Bernadette (74). Omdat de horeca het zwaar heeft gehad en veel verlies heeft geleden vindt ze het lastig om deals die ze voor horecagelegenheden gekocht heeft nu nog te gebruiken.

“Ik schaam me om straks bij de horeca aan te kloppen”

Gedeelde smart?

“Aan het begin van corona maakte ik me zorgen over alle boekingen die ik nog had uitstaan: zou alles nog wel doorgaan en zo niet, zou ik mijn geld dan terugkrijgen? Ik heb nu nog ‘deals’ liggen voor een lunch en een diner die ik met flinke korting kocht, maar weet je dat ik die eigenlijk niet meer durf te gebruiken. Ik schaam me om straks bij de horeca aan te kloppen, omdat ik nog even mijn aanbieding wil opeisen. Die mensen hebben al zo veel verlies geleden.”

Wat zou jij doen? 

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Bernadette advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | Getty Images

Ook interessant