Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Exclusief voor Margriet: Margreet Dolman leest voor uit ‘Een bijzonder voorgerecht’

exclusief-voor-margriet-margreet-dolman-leest-voor-uit-een-bijzonder-voorgerecht.jpg

Niets gezelliger dan in de wintermaanden met de hele familie rondom de open haard of natafelend, luisterend naar een spannend en magisch verhaal. In het Margriet Winterboek vind je dit jaar een (voorlees)verhaal van niemand minder dan Margreet Dolman.

En niet alleen lees je dit mooie verhaal in het Winterboek, ook leest Margreet Dolman Een bijzonder voorgerecht exclusief voor aan Margriet-lezeressen.

Winterwens

Paul Haenen heeft nog een bijzondere winterwens voor ons: “Op het juiste moment lief zijn voor je medemens, openstaan voor de liefde van anderen en op het juiste moment de problemen van je af laten glijden. Mijn moeder kon goed zuchten. ‘Hèhè, ben blij dat ik zit! Zucht.’ Ik weet nu uit ervaring dat het helpt, diep zuchten.”

Nog meer inspiratie in het Margriet Winterboek

Verder vind je in het Margriet Winterboek nog meer december inspiratie. Zoals een binnenkijker in een knusse Noorse boshut, 18x magische lichtroutes, warme recepten voor een koude winterdag, de mooiste zelf te maken kerstversieringen, speciaal inpakpapier en uiteraard pagina’s vol puzzelplezier. Make it a december to remember!

Het Margriet Winterboek ligt vanaf 1 december in de winkel voor maar €4,99. Abonnee worden en elke Margriet Extra thuis ontvangen? Dat kan via margriet.nl/extra.

Foto | ANP

Ook interessant