Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Kort en krachtig: John Williams

johnwilliams-jpg.jpg

Of je nu bonje met de buren hebt, geldproblemen of een man met een uit de hand gelopen hobby: presentator John Williams (40) schiet te hulp. In het nieuwe seizoen van Een dubbeltje op z’n kant helpt hij kleine bedrijven uit de financiële ellende. Lees hier de 5 meest opvallende vragen én antwoorden uit het interview in Margriet 37.

johnwilliams.jpgJe bent zo’n beetje de reddende engel van de vaderlandse tv geworden, hè?
“Nou, reddende engel vind ik overdreven. Ik help de mensen in mijn programma’s gewoon zo goed als ik kan. Maar dat vind ik vrij normaal, daar ben ik mee opgevoed.”

Is dat waarom je dit soort hulpprogramma’s graag presenteert?
“Dat speelt wel mee, maar ik vind vooral de menselijke verhalen achter de problemen interessant. Ik ben een verhalenjunk, ben enorm nieuwsgierig naar wat mensen beweegt om bepaalde keuzes te maken.”

Wie is jouw steun en toeverlaat?
“Priscilla, mijn vriendin. Wij zijn er echt voor elkaar. En ik heb gelukkig ook veel vrienden die me helpen als dat nodig is.”

Je bent druk, met al die opnames. Hoe ontspan je?
“Door te voetballen met vrienden, een stukje te rijden in mijn auto, een terrasje te pakken, naar Barcelona te gaan en met mijn vriendin in de tuin te zitten of lekker in bed films te
kijken.”

Wat is je beste eigenschap?
“Nieuwsgierigheid. Daardoor heb ik veel belangstelling voor de wereld om me heen.”

Het volledige interview met John Williams kunt u lezen in Margriet 37.

Ook interessant