null Beeld

Jarig in oktober? Dan bezit jij déze geweldige eigenschappen

De temperaturen zijn nog lekker zacht, de natuur kleurt prachtig rood én met een beetje geluk kun je nog genieten van de nazomer: nee, oktober is absoluut geen slechte maand om jarig te zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, ben je ook nog eens in het bezit van deze geweldige eigenschappen.

Déze eigenschappen horen bij de mensen die geboren zijn in oktober.

1. Je bent fijn gezelschap

Of het nu gaat om hun partner, familie of vrienden: mensen die in oktober jarig zijn doen er alles aan om hun geliefden gelukkig te maken. Ze zijn sociaal, gul, grappig, trouw en dat maakt ze ontzettend geliefd (én gewild).

2. Je bent verstandig

Oktober-mensen laten zich niet snel van de wijs brengen. Zelfs als ze zich in een lastige situatie bevinden, lukt het ze altijd om rustig te blijven en rationeel na te denken. Ze maken geen overhaaste beslissingen, waardoor ze eigenlijk niet vaak ergens spijt van hebben. Juist omdat ze zo goed zijn in het oplossen van problemen, maken ze zich ook niet snel druk.

Lees ook: geboren in augustus? Dan ben je gezegend met deze mooie eigenschappen

3. Je bent een tikkeltje mysterieus…

Vooral schorpioenen (23 oktober t/m 21 november) laten niet snel het achterste van hun tong zien. Ze houden dingen het liefst voor zichzelf en luchten niet snel hun hart bij een ander. Pas als ze iemand écht goed kennen, zullen ze die persoon in vertrouwen nemen. Deze eigenschap maakt ze ook ontzettend betrouwbaar: mensen weten dat hun geheimen veilig zijn bij jou.

4. Je bent ontzettend ambitieus

Als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, dan ga je er voor de volle 100 procent voor. Oktober-mensen zijn vastberaden in het behalen van hun doelen en laten zich door niets of niemand tegenhouden. Ze zijn niet snel tevreden, wat ervoor zorgt dat ze altijd nog nét dat extra stapje doen en zichzelf blijven uitdagen.

5. Je bent heel romantisch

Oktober-mensen zijn ontzettend gepassioneerd en dol op romantiek. Hoewel ze snel verliefd zijn, is hun liefde wel altijd oprecht en van lange duur. Ze proberen ruzies zoveel mogelijk te ontwijken en maken het altijd zo snel mogelijk weer goed met hun geliefden. Als ze eenmaal van iemand houden, dan is dat voor altijd.

Yeah, Margriet.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!

Help jij ons winnen? Stem dan snel!

Bron | Libelle.be

Beeld | iStock

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden