Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

‘Ik ben verliefd op mijn getrouwde collega’

hartekreet_nb_37-gif.gif

Natasja (38): Ik ben altijd groot voorstander geweest om werk en privé gescheiden te houden. Nu ik verliefd ben op mijn collega wordt dit steeds moeilijker. Maar het grootste probleem is: hij is getrouwd.

Nadat mijn relatie uitging, stortte ik me volledig op mijn werk. Zo kreeg ik een promotie en verhuisde ik naar een andere afdeling. Daar ontmoette ik Tim. Hij viel me gelijk op. Toch besloot ik er niets mee te doen, ik was klaar met de mannen. Dat dacht ik tenminste, want toen Tim met mij begon te flirten deed ik vrolijk mee. Luchtige praatjes bij het koffiezetapparaat veranderden naar lange lunchafspraken. Tijdens die afspraken hadden we het over van alles en nog wat. We flirtten wel met elkaar maar daar bleef het bij.

Tim vertelt mij dat hij niet meer verliefd is op zijn vrouw. Maar hij durft de stap nog niet te nemen om daadwerkelijk weg te gaan. Ik heb lang tegen mijn gevoelens gevochten. Het is gewoon niet slim om iets met een collega te beginnen. Al helemaal niet omdat hij getrouwd is. Maar ik vind hem zo ontzettend leuk. Moet ik dan wachten totdat hij eindelijk gaat scheiden? Ik weet niet of ik dat vol ga houden.

Ik ben niet naïef. Ik weet dat er veel mannen zeggen dat ze gaan scheiden maar dat het er nooit van komt. Maar Tim geeft echt om mij, dat weet ik zeker. Hij is al bij een advocaat geweest om het proces in gang te zetten.

Ook interessant