Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Moet ik dure schoonheidsbehandelingen laten doen?’

huidanalyse-margriet.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? het dilemma van Helga (51). Ze was laatst bij de schoonheidssalon en kreeg veel kritiek tijdens een huidanalyse. Moet ze haar huid accepteren of dure behandelingen betalen?

Huidanalyse

“Ik was pas bij de schoonheidsspecialist die een huidanalyse op mij losliet met een speciaal daarvoor ontwikkeld apparaat. Leuk? Niet echt. Ik dacht dat ik goed bezig was, maar: op mijn konen zijn mijn poriën te grof, rond mijn ogen heb ik meer rimpelvorming dan zou hoeven, er is uv-schade terwijl ik nauwelijks in de zon zit, en ik moet nóg meer drinken voor een goed gehydrateerde winterhuid. Jeetje… Wat te doen? Accepteren of toch maar aan de dure behandelingen?”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Helga advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Eigen dilemma

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Beeld | Getty Images

Ook interessant