Margriet logo
Hier zijn Margriet-lezeressen dankbaar voor: ‘Dankzij mijn mams kwam ik niet op straat te staan’ Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Hier zijn Margriet-lezeressen dankbaar voor: ‘Dankzij mijn mams kwam ik niet op straat te staan’

Het einde van 2021 is in zicht en dat is altijd een mooie periode om stil te staan bij waar je allemaal dankbaar voor bent. Wij vroegen Margriet-lezeressen waar zij dankbaar voor zijn als ze terugkijken naar het afgelopen jaar.

Wil je meepraten met Margriet? We vragen regelmatig om mooie herinneringen, leuke tips en grappige verhalen op onze Facebookpagina.

‘Ik ben een geluksvogel’

Lezeres Antoinette Kooistra is dankbaar voor alle mensen om haar heen. “Ik heb een topechtgenoot, superleuke kinderen, een heerlijke kleindochter, een vaste groep lieve vrienden en ook nog een leuke baan met gezellige collega’s. Ik ben een geluksvogel en daar ben ik absoluut dankbaar voor!” Ook Anneke van Wolfswinkel is dankbaar om een bijzondere reden. “Dat ik mag meedoen aan een studie met immuuntherapie, zodat ik in 2022 mijn tweede kleinkind kan leren kennen.”

Wilma Bessem is vooral erg trots op wat ze ondanks corona bereikt heeft. “Dat ik ondanks corona en alle lesuitval nu toch in het derde jaar zit van mijn zorgopleiding en nog maar een jaar hoef tot mijn diploma.”

‘Ik heb dierbare herinneringen gemaakt’

Andere lezeressen zijn vooral dankbaar voor een van hun ouders of momenten die zij met een van hun ouders hebben gehad. Brigitte de Roodt: “Wat ben ik mijn mams dankbaar, omdat ik met haar hulp na de echtscheiding niet met mijn twee meiden op straat kwam te staan. Ik ben ook blij dat mijn buikoperatie goed is gegaan en dat ik nu de kans krijg om een nieuw leven op te bouwen.”

Voor Cynthia Rademaker zijn het de laatste momenten die ze met haar vader heeft gehad. “Ik ben dankbaar dat ik de laatste vijf maanden van mijn vaders leven dagelijks bij hem ben geweest. Hierdoor heb ik heel dierbare laatste herinneringen gemaakt.”

Beeld | Getty Images

Lisa MancheGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden