Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet:`Mijn dochter heeft een foute vriend`

voetjes-jpg.jpg

Jolanda(56): “Mijn dochter Kim van zesentwintig jaar is altijd aardig en een harde werker geweest.  Alleen met de liefde wilde het niet zo vlotten. Toen ze nog thuis woonde vertelde ze wel eens over een jongen maar langer dan een paar weken duurde het nooit. Toen ze het huis uitging hoorde ik haar al helemaal nooit over mannen.

1180301_silhouetteIk maakte mij nooit zorgen want Kim is nou eenmaal meer op zichzelf. Ze werkte hard en had een paar vriendinnen waarmee ze goed contact onderhield. Vorig jaar ontmoette ze Nick, hij was toen negenendertig jaar. Ze was op slag verliefd en viel voor zijn mooie praatjes en stoere uiterlijk. Maar vanaf het begin had ik een slecht gevoel over hem. Als snel zag ik hoe zijn mooie praatjes veranderden in bevelen. Daarnaast kon hij geen enkele vaste baan behouden en hoor ik dat hij regelmatig softdrugs gebruikt en met de politie in aanmerking is gekomen. In plaats dat hij voor haar zorgt, zorgt zij voor hem.

Kim zie ik eigenlijk nooit meer, als ik haar bel om te vragen of ze langskomt dan zegt ze dat ze niet kan. Meestal zegt ze dat ze moet overwerken, maar ik weet dat ze niet de waarheid spreekt. Ook haar vriendinnen ziet ze nooit meer. Toen ik laatst onverwachts voor de deur stond zag ik dat Kim aan het schoonmaken was, het huis was een rommeltje. Zij had er geen tijd voor gehad omdat ze moest werken terwijl hij heel de dag thuis had gezeten. Maar mannen horen niet op te ruimen vond Nick. Ik heb al geprobeerd met haar te praten, haar te overtuigen dat hij niet goed voor haar is, maar ze blijft volhouden dat Mark een goede man is.

Ook interessant