Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ‘Zijn ex stalkt ons’

hart.jpg

Hartekreet: ‘ Zijn ex stalkt ons’

Lea (35): “Mijn vriend en ik zijn nu bijna een jaar bij elkaar. We hebben een moeizame start gehad, omdat hij uit een lange relatie kwam. We vonden elkaar direct leuk, maar hij had nogal wat te verwerken. Het was een heftige relatie geweest, met vele ups & downs, en ze hadden ook jaren samengewoond. Hij was dus nog niet toe aan iets nieuws, maar was wel gek op mij. Hij werd de hele tijd heen en weer geslingerd tussen wel of niet met mij verder gaan.

Uiteindelijk zag hij in dat hij mij niet wilde laten lopen en ging hij vol voor onze relatie. In het begin was ik wat wantrouwig, wat als hij opeens toch niet wilde? Maar naarmate de tijd verstreek, werd onze band hechter en sterker. Hij had de juiste keuze gemaakt: wij zijn zielsgelukkig samen en alles klopt.

Zijn ex kan dat echter niet zo goed hebben. Ze is jaloers op het feit dat onze relatie vlekkeloos verloopt, terwijl die van hen samen zo turbulent was geweest. Ze stalkt mijn vriend met telefoontjes, mails en smsjes om te vertellen dat ze veranderd is en zij bij hem hoort. Dat ze een tweede kans wil, omdat het nu wel goed zal gaan.

Mijn vriend wil dit gelukkig niet, hij is klaar met haar en wil met mij oud worden. Maar wij komen ondertussen niet van haar af. Op social media stuurt ze nu ook mij de hele tijd berichtjes, dat ik niet goed genoeg voor hem ben en dat ze hem wel zal terugwinnen. Ook scheldt ze me voor vanalles en nogwat uit. Ik word er serieus een beetje bang van.

Die meid is gewoon compleet geobsedeerd door mijn vriend en is ervan overtuigd dat het goedkomt, als ze maar zijn aandacht blijft trekken. Mijn vriend heeft haar (over de telefoon) al gezegd dat ze moet ophouden, omdat het toch geen zin heeft. Helaas zonder resultaat. Gaat het te ver als we de politie erbij halen? Kunnen zij überhaupt iets doen?”

Je kunt hieronder een reactie voor Lea achterlaten. Heb je zelf een eigen Hartekreet? Dan kun je die mailen naar webmaster@margriet.nl.

Ook interessant