Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ‘Verliefd op mijn baas’

margriet-hartekreet-jpg.jpg

Mariëlle (32): “Ik ben al twee jaar gelukkig getrouwd met mijn man. We hebben een mooi huis, allebei een goede baan en proberen een kindje te krijgen. Ik hou ontzettend veel van hem en zou hem nooit kwijt willen. Maar elke dag word ik op mijn werk afgeleid door mijn baas. Vanaf het moment dat ik er ging werken, ben ik als een blok voor hem gevallen.

Hij is knap, aardig en grappig. Mijn eigen man is dat natuurlijk ook, maar dit is toch anders. Ik weet niet wat me overkomt. Als hij met me praat of me aankijkt, voel ik de vlinders in mijn buik. ’s Nachts droom ik over hem, terwijl ik naast mijn man lig. De laatste tijd moet ik zelfs aan hem denken tijdens de seks.

Het is belachelijk, ik weet het. Ik zou mijn man nooit verlaten. Toch moet ik constant aan mijn baas denken. Ik kan me gewoon niet meer concentreren op mijn werk. Laatst hadden we een nieuwjaarsborrel en heb ik zó gezellig met hem staan praten, dat ik de hele week in een goede bui was. Ik denk dat mijn man ook wel door heeft  dat er iets aan de hand is.

Ik weet dat mijn baas mij ook wel ziet zitten. Hij komt vaak naar me toe, met onnodige vragen en andere excuses om met me te praten. Hij sms’t me ook vaak buiten werktijden om. Hij vroeg laatst of ik een keer een hapje met hem wil gaan eten. Ik ga er natuurlijk niet op in, maar ik raak alleen maar meer in de war. Ondertussen voel ik me enorm schuldig tegenover mijn lieve man. We proberen nota bene een kindje te krijgen!

Waarom ben ik zo stapelverliefd? En wat kan ik er aan doen? Moet ik het aan mijn man vertellen? Of moet ik het met mijn baas bespreken? Ik wil mijn baan niet opzeggen, maar ik kan de situatie gewoon niet meer aan.”

Je kunt hieronder een reactie voor Mariëlle achterlaten. Heb je zelf een eigen Hartekreet? Dan kun je die mailen naar webmaster@margriet.nl.

Ook interessant