Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ‘Verliefd op een vriend van mijn vader’

hartekreet6-jpg.jpg

Demi (26): Mijn vader heeft veel goede vrienden die regelmatig bij mijn ouders langskomen. Dat zijn van die mannen die, net als mijn vader, denken dat ze erg grappig zijn en die continu opscheppen over hun werk. Ik heb er dan ook niet zo veel mee.

Mijn vader heeft ook een beste vriend, die hij nog kent van zijn studietijd. Deze man ken ik al van kleins af aan. Vroeger heeft hij mij nog de fles gegeven en op me gepast. Het is een ontzettende zachte, lieve man. Ik kan het goed met hem vinden.

Het probleem is alleen dat ik nu steeds vaker aan hem moet denken. Zelfs ’s nachts droom ik van hem. Ik vind hem ontzettend knap en als ik hem zie kan ik mijn ogen niet van hem af houden. Hij is getrouwd geweest en heeft kinderen die ongeveer net zo oud zijn als ik. Dan zou je kunnen zeggen dat ik geen kans maak.

Toch merk ik aan hem dat hij mij ook best een leuke meid vindt. We zijn laatst samen naar de film geweest en dat was super gezellig. We sms’en ook regelmatig en de berichtjes worden dan ook steeds intiemer. Ik weet niet hoe ik zijn aandacht voor mij op moet vatten, maar ik wil niet dat het ophoudt.

Ik weet ook niet of ik een relatie met hem zou kunnen hebben. Ik ben best bang voor de reacties van mensen en in het bijzonder van mijn ouders. Ondertussen zie ik dat onze band steeds hechter wordt. Hij flirt ook steeds meer met mij en wil vaak met me afspreken. Ik voel me super verliefd en kan niets anders doen dan erop in gaan. Mijn verlangen naar hem wordt namelijk steeds groter.

Tot nu toe vindt niemand het nog vreemd dat wij met elkaar omgaan als ‘vrienden’. Ik hoop dan ook maar dat, als er iets gebeurt tussen ons, het enkel voor eventjes is en we het geheim kunnen houden. Of dat we een echte relatie krijgen en mensen het kunnen accepteren.”

Je kunt hieronder een reactie voor Demi achterlaten. Heb je zelf een eigen Hartekreet? Dan kun je die mailen naar webmaster@margriet.nl.

Ook interessant