null Beeld

Hartekreet: ‘Te lang verdrietig?’

Jildou (49): “Drie maanden geleden is mijn kater Jimmy overleden, die mij veertien jaar lang zo’n gezellig thuisgevoel bezorgde. Relaties met mannen startten en stopten weer, maar Jimmy blééf een vast gegeven. Nu hij er niet meer is, mis ik zijn vertrouwde aanwezigheid enorm. Vrienden en familie begrepen dat in het begin en probeerden me op te vrolijken, maar als ik nu nog iets zeg over mijn verdriet, kijken ze me wazig aan, alsof ik heel ráár ben. Ik word daar onzeker en nóg verdrietiger van. Is het zo bijzonder dat ik nog rouw om mijn huisdier?”

Laat je een reactie achter voor Jildou? Ook kun je hier je eigen Hartekreet achterlaten of op onze Facebookpagina! Misschien lees je jouw reactie terug in de Margriet!

Ontvang jij nog geen nieuwsbrief, maar wil je wel graag wekelijks artikelen van Margriet ontvangen? Schrijf je dan in via margriet.nl/nieuwsbrief

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden