Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: “Oudejaarsavond liever met mijn minnares”

hartekreet51-jpg.jpg

Frenk (34): “De feestdagen zijn een tijd van samenzijn en een hoop gezelligheid. In ieder geval dat hoort zo te zijn. Na manjaren een suffe oud en nieuw te hebben gehad, wil ook ik dit jaar heerlijk genieten tijdens de laatste avond van het jaar.

Op zich is daar natuurlijk niets mis mee, maar toch is het niet helemaal eerlijk. De saaie oudejaarsavonden van de laatste jaren zijn deels de oorzaak van mijn vrouw. Ze wil deze avond graag samen met mij en onze kleine doorbrengen. We kijken televisie, toosten om 12 uur en gaan vervolgens slapen. En zo gaat het niet alleen op oudejaarsavond, maar eigenlijk altijd. Ons leven is erg burgerlijk en we ondernemen nooit meer iets avontuurlijks.

In mijn zoektocht naar avontuur en spanning kwam ik Lisa tegen. Het begon als goede vrienden, maar voor we het wisten lagen we met elkaar in bed. Een buitenechtelijke relatie was een feit. Ondanks dat Lisa voor een hoop avontuur en spanning in mijn leven zorgt, wil ik mijn vrouw niet kwijt. Zij vormt, samen met ons zoontje, mijn thuis en ondanks de saaie avonden, is het toch wel een topvrouw. Ze is loyaal, lief en zorgt hartstikke goed voor het gezin.

Omdat ik dit jaar met oudejaarsavond eens écht plezier wil, heb ik tegen mijn vrouw gelogen door te zeggen dat ik moet werken. Ik ga dit jaar namelijk afsluiten met Lisa. Ze heeft me al beloofd dat het een onvergetelijke avond gaat worden. Ik kijk er hartstikke naar uit, maar toch knaagt het wel een beetje. Niet omdat ik de saaie oudejaarsavond met mijn vrouw laat schieten, maar omdat ik bang ben dat ze erachter komt. Haar beste vriendin is namelijk de vrouw van mijn collega. En laat dit nu net de collega zijn die mijn werkelijke dienst overneemt op oudejaarsavond. Als de dames onderling gaan babbelen, zou mijn leugen zomaar uit kunnen komen. En dan heb ik de poppetjes aan het dansen..”

Ook interessant