Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: “Mijn zwager bezorgt mij vlinders”

schrijven-jpg.jpg

Lieke (34): “Ik heb een gelukkig huwelijk. Ik ben getrouwd met de liefste man ter wereld, waarmee ik drie schatjes van kinderen heb. We zijn al jaren bij elkaar en hebben een sterke band. We vertrouwen elkaar voor honderd procent, doen leuke dingen samen en houden zielsveel van elkaar. Niets kan dit verpesten. Dacht ik…

Sinds een tijdje ben ik anders tegen mijn zwager, de broer van mijn man, aan gaan kijken. Het is een aantrekkelijke man, dat is ie altijd al geweest, maar dat heeft me nooit eerder iets gedaan. Nu wel. Ik moet erbij zeggen dat in mijn huwelijk de seks op een laag pitje staat. We zijn vaak moe of druk, of allebei. In bed blijft het meestal bij wat knuffelen, waarna we beiden als een blok in slaap vallen. Die echte aantrekkingskracht tussen ons is weg.

Helaas vind ik die dus wel bij mijn zwager, die overigens ook gelukkig getrouwd is. Hij heeft niet uitgesproken dat het wederzijds is, maar laat wel merken dat er bij hem ook iets speelt. Voorzichtige aanrakingen, speelse blikken, vaak in mijn buurt zijn (terwijl dat eigenlijk helemaal niet zou hoeven). Ik vind die aandacht stiekem helemaal geweldig en droom ervan met hem te zoenen, of meer…

Het is een erg lastige situatie. Ik word gek bij het idee dat mijn man erachter komt dat ik gevoelens heb voor zijn broer. Gelukkig is er nog niets gebeurd, maar ik weet niet hoe lang ik dat nog kan volhouden, zeker omdat mijn zwager zelf ook toespelingen maakt. Ik wil mijn man (en mijn gezin) voor geen goud kwijt, maar hoe hou ik mezelf in de hand? En hoe gaan die gevoelens weg?”

Heb je een geheim? Zit je met een dilemma of heb je iets meegemaakt waar je je voor schaamt? Je kunt anoniem je hart luchten. Mail je ‘Hartekreet’ naar webmaster@margriet.nl en wie weet plaatsen we jouw verhaal in het blad en op de website!

Ook interessant