Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ‘Mijn vrouw wil grotere borsten’

margriet-hartekreet4-jpg.jpg

Paul (43): “Ik ben al twintig jaar samen met mijn vrouw, waarvan vijftien jaar getrouwd. Toen ik haar voor het eerst zag, was ik meteen verkocht. Ze was prachtig: een vrouwelijk figuur, een mooi gezicht en sprankelende ogen. Ik viel als een blok voor haar en ik had het geluk dat zij zo ook over mij dacht. Natuurlijk hebben we in de loop der jaren weleens dipjes gehad, maar we overwonnen ze altijd.

Zelfs de énorme dip toen bleek dat wij samen geen kinderen kunnen krijgen. Ik was daar iets sneller overheen dan mijn vrouw, want zij had haar hele leven al gedroomd van een gezin. Toch wisten we ons hier ook doorheen te slaan en besloten we het leven met z’n tweetjes dan maar zo leuk mogelijk te maken. Wat ons heel aardig lukt.

Nog altijd vind ik mijn vrouw geweldig, in alle opzichten. Maar op de een of andere manier is het laatste jaar haar zelfvertrouwen afgenomen. Ze twijfelt ineens aan alles. Of ze wel mooi genoeg is, bijvoorbeeld. Uit mijn mond gelooft ze niet meer dat dat echt wel zo is.

Ze heeft nu zelfs in haar hoofd gehaald dat ze grotere borsten wil. Zo onnodig! Ze heeft inderdaad niet heel grote borsten, nooit gehad ook. Het is een cupje A. Helemaal prima, wat mij betreft. Het past bij haar lichaam. Het voordeel is ook dat ze op haar leeftijd (ze is net zo oud als ik) nog steeds niet hangen, ze staan nog fier overeind. Ze mag er hartstikke trots op zijn.

Helaas is ze vastbesloten: ze wil groter. En niet één, maar twee cups. Als je het dan doet, doe het dan goed, is haar motto. Ik zie er als een berg tegenop. Het lijkt wel of mijn vrouw in een soort midlifecrisis is beland. Waarom zou je snijden in een gezond lichaam? Ik wil niet dat ze het doet en heb geen idee hoe ik haar van dat idee af kan brengen.”

Je kunt hieronder een reactie voor Paul achterlaten. Heb je zelf een eigen Hartekreet? Dan kun je die mailen naar webmaster@margriet.nl.

 

Ook interessant