Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ‘Mijn vrouw wil een spannender seksleven’

hartekreet52-jpg.jpg

Henk (43): “Ik ben al jaren gelukkig getrouwd met mijn jeugdliefde. We hebben twee gezonde, leuke kinderen gekregen samen en een druk sociaal leven. Allebei een prima baan, ik fulltime en zij parttime. Eigenlijk zijn wij dus een heel doorsnee gezin.

Met ons seksleven was ook nooit echt iets mis. Tenminste, dat vond ik. We deden het zo’n 1 tot 2 keer per week, volgens mij is dat heel gemiddeld. We weten precies van elkaar wat we lekker vinden en ik moet zeggen, zo’n vrijpartij is dan ook wel heel efficiënt. Kort maar krachtig, zullen we het maar noemen.

Maar sinds kort wil mijn vrouw meer variatie in de slaapkamer. Ik juich dat eerlijk gezegd alleen maar toe, maar denk dan aan wat meer variatie in standjes. Nu doen we het eigenlijk altijd in de missionarishouding, maar enige afwisseling daarin zou wel leuk zijn.

Mijn vrouw wil echter verder gaan dan dat. Zij heeft het boek Vijftig tinten grijs gelezen, het seksboek waar de hele wereld van de in ban is, en dan met name de vrouwen. Ze is er helemaal door geïnspireerd geraakt. Ze heeft online allerlei speeltjes besteld waar ik nog nooit van gehoord heb en eerlijk gezegd vind ik dat maar niks. Ik moet niets van die poespas hebben. Ook wil ze dat ik meer de leiding neem in bed en agressiever met haar omga. Maar zo zit ik gewoon niet in elkaar. Seks is voor mij onlosmakelijk verbonden met liefde. Ik vrij met haar omdat ik zo veel van haar hou, ik kan haar toch niet domineren?

We moeten nu een tussenweg zien te vinden, maar dat gaat wat moeizaam. Ik sta zeker open voor verandering en verbetering, maar er zijn grenzen. Ik heb het idee dat haar grenzen veel verder weg liggen dan die van mij. Hoe ver moet ik met haar meegaan in haar fantasieën? En is dit niet gewoon een bevlieging die vanzelf weer over gaat?”

Je kunt hieronder een reactie voor Henk achterlaten. Heb je zelf een eigen Hartekreet? Dan kun je die mailen naar webmaster@margriet.nl.

 

 

Ook interessant