Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ‘Mijn man wil geen seks meer’

margriet-hartekreet.jpg

Chantal (29): “Mijn man en ik hebben altijd een goed seksleven gehad. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten was er een enorme aantrekkingskracht tussen ons, die nooit meer echt is weggegaan. Natuurlijk werd de frequentie van onze vrijpartijen wel minder in de loop der jaren, maar we bleven het wel regelmatig doen. Hij heeft me altijd enorm kunnen opwinden en ik hem. Ik was zeer tevreden en had niets te klagen.

Margriet-hartekreet

Vorig jaar raakte ik zwanger van ons eerstje kindje. Dolblij waren we ermee, dit was helemaal de bedoeling. We waren al zo lang samen en een baby zou de kroon op onze liefde voor elkaar zijn. Mijn zwangerschap verliep redelijk voorspoedig, ons seksleven had daar zelfs niet onder te lijden. Ik had nog steeds veel zin in seks en mijn man vond mij gelukkig nog aantrekkelijk, ondanks mijn dikke buik.

Toen ons kindje geboren werd, veranderde dat uiteraard een hoop. We werden opeens naast man en vrouw ook papa en mama. Zelf kan ik dat onderscheid heel goed maken, ik ben nog steeds verliefd op en heb nog steeds zin in hem. Helaas moet ik concluderen dat dat andersom niet zo is.

 

Het lijkt alsof mijn man mij niet meer aantrekkelijk vindt. Hij heeft de laatste tijd namelijk helemaal geen zin in seks. Het is nu drie maanden geleden dat ons kindje is geboren en de eerste vrijpartij heeft nog steeds niet plaatsgevonden. Ik doe mijn best, probeer hem uit alle macht te verleiden, maar hij zwicht niet. Hij heeft steeds smoesjes dat hij druk is, hoofdpijn heeft of moe is.

 

Vriendinnen zeggen dat hij mij wellicht anders ziet. Niet meer als zijn minnares, maar als de moeder van zijn kind. Onze relatie is nog steeds heel hecht, hij is lief voor me en laat blijken dat hij veel van me houdt. Maar qua seksuele spanning is er niks, nada meer. En dat frustreert me enorme. Hoe krijg ik mijn man weer zover dat hij weer seks met mij wil?”

 

Je kunt hieronder een reactie voor Chantal achterlaten. Heb je zelf een eigen Hartekreet? Dan kun je die mailen naar webmaster@margriet.nl.

 

Ook interessant