Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ‘Ik vind hem niet meer aantrekkelijk’

hartekreet9-jpg.jpg

Jessica (37): “Toen ik mijn man voor het eerst zag, was ik meteen verkocht. Hij had een prachtige bos donkerblonde haren en helder blauwe ogen. Daarbij had hij een goed figuur, dankzij vele uurtjes in de sportschool, en niet het minst belangrijke: hij was ook onwijs lief en attent. De vonk sloeg direct over en al mijn vriendinnen waren zelfs een beetje jaloers. Maar zij gunden het mij van harte en ondertussen zijn mijn man en ik al acht jaar gelukkig getrouwd.

Sinds de geboorte van onze tweeling, nu vijf jaar geleden, is al het fitnessen er voor hem bij in geschoten. Hij gaat liever met de meiden naar de speeltuin dan dat hij zelf sportief bezig is. Zijn sixpack heeft hij inmiddels ingeruild voor een aardige bierbuik. Terwijl ik wel nog steeds tijd besteed aan mijn uiterlijk om (ook voor hem!) nog goed voor de dag te komen.

Ook dunt zijn jongensachtige kapsel behoorlijk uit. Thuis zit hij als een zoutzak op de bank in niet erg flatterende kleding. Ik heb al een aantal keer voorgesteld om samen te fitnessen of gezellig te gaan winkelen. Maar hij zegt dat hij prima op de bank zit en dat hij liever thuis bij de meiden.

Zijn haar blijft ook een gevoelig punt. Ik vraag hem wel eens om het maar helemaal af te scheren, dat staat super stoer. Maar hij praat er overheen of zegt hij dat zijn huidige kapsel hem nog jong maakt. Naar mijn mening maken die drie haren meer of minder ook niet veel uit.

Alles bij elkaar opgeteld, voel ik mij totaal niet meer aangetrokken tot hem. En ‘s avonds zeg ik altijd dat ik hoofdpijn heb, zodat ik meteen kan slapen. Ik kan het echt niet over mijn hart verkrijgen om te vertellen over mijn afkeer.

Toch wil ik hem nooit kwijt. Ondanks dat ik vaak naar knappere mannen kijk, wil ik zeker geen andere man. Hij is nog steeds de lieve en attente man die ik heb leren kennen. Ook deelt hij mijn grote liefde voor onze meiden. Maar ik wil graag de aantrekkelijke man terug waar ik ooit mijn hart aan verloor. Kan ik dat van hem vragen?”

Je kunt hieronder een reactie voor Jessica achterlaten. Heb je zelf een eigen Hartekreet? Dan kun je die mailen naar webmaster@margriet.nl.

Ook interessant