Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Hartekreet: ‘Ik snurk en verjaag mijn man daarmee’

slapen-jpg.jpg

Lydia (43): “Snurken vond ik altijd iets voor mannen. Dat deed ik echt niet. Ondanks de beschuldigingen van mijn man, wilde ik daar gewoon niet aan. Ik dacht dat hij zich aanstelde; ik ademde hoogstens wat zwaar. Of ik gaf de hond de schuld, die regelmatig aan ons voeteneind in slaap valt. Dat hij regelmatig naar de logeerkamer verkaste, snapte ik dan ook echt niet. Ik was oprecht beledigd.

Tot hij onlangs met onomstotelijk bewijs kwam. Met zijn mobiele telefoon heeft hij het geluid dat ik ’s nachts produceer voor de grap eens opgenomen. Triomfantelijk liet hij me horen dat ik hele regenwouden lig om te zagen. Ik schaam me dood.

Snurken is namelijk alles behalve sexy! Het is het meest oncharmante wat een vrouw kan doen in bed, niet bepaald gedrag dat hoort bij een femme fatale. Het past niet bij een lekker geurtje, sexy lingerie en zachte lakens. Hoe onaantrekkelijk kun je zijn?

Sinds ik bevestigd heb gekregen dat ik echt heel hard snurk, slaap ik slecht. Ik doe geen oog dicht. Ik ben bang om in slaap te vallen en dus weer te snurken. Ik wil gewoon gezellig met mijn man in één bed slapen, zoals het hoort. Ik ben bang dat hij met de opname van mijn herrie duidelijk heeft willen maken dat hij het nu echt spuugzat is. Dat beangstigt me, want ik wil hem niet kwijt!”

Je kunt hieronder een reactie voor Lydia achterlaten. Heb je zelf een eigen Hartekreet? Dan kun je die mailen naar webmaster@margriet.nl.

Ook interessant